PUTOVANJA

PROVJERENI TIM
DISCOVER MONTENEGRO

DISCOVER MONTENEGRO

Tim koji će za vas organizovati putovanje života!

U nastavku ćemo Vam navesti listu specijalista iza različitih oblasti, zaduženih da Vaše putovanje učine nezaboravnim i bezbjednim. Istovremeno, biće to prilika da saznate mnogo novih informacija o Crnoj Gori, ali i naučite neke nove tehnike sportiskih i rekreativnih aktivnosti.

Napominjemo da naš tim sačinjavaju školovani, licencirani, iskusni i komunikativni stručnjaci. Takođe, oprema koju ćete koristiti tokom ove nezaboravne avanture je vrhunska oprema najpozntijih svjetskih proizvođača.

Obezbjedili smo i medicinsku pratnju za pružanje prve pomoći u slučaju neke povrede na bilo kojoj od aktivnosti, kao i transport do najbliže zdravstvene ustanove - u slučaju ozbiljnijih povreda ili bolesti.


PLANINARENJE

Za planinarske aktivnosti obezbjedili smo vrhunsku opremu i dva vodiča. Prvi je specijalista za slobodno penjanje strmim liticama, a drugi je najbolji poznavalac planina koje ćete obići tokom ovog puta, sa 30-godišnjim stažom planinara.

RAFTING

Rafting na Tari je najpoznatija avantura u Crnoj Gori. Tara je najčistija rijeka Evrope, a njen kanjon je najviši u Evropi, i drugi po visini na svijetu. Rafting je potpuno bezbjedan za goste, u periodu od maja do oktobra svake godine. Grupu vodi iskusna ekipa raftera, uz korišćenje vrhunske opreme.

KANJONING

Prolasci kroz kanjone su zahtjevna avantura. Da bi se izbjegle opasnosti koje nosi ova aktivnost, svaku grupu vodi iskusni licencirani vodič. Grupe su male, a svaki član grupe je opremljen vrhunskom opremom, koja podrazumjeva i ronilačko odijelo za zaštitu od hipotermije.

BICIKLIZAM

Za biciklističke ture pripremili smo kvalitetne bicikle i zaštitnu opremu. U pratnji grupe je neprekidno terensko vozilo, koje nosi osvježenjei hranu. Takođe, u svakom trenutku član grupe može prekinuti vožnju i nastaviti obilazak biciklističke ture u vozilu.

VESLANJE

Za veslačku turu na Skadarskom jezeru pripremili smo kvalitetnu opremu. U pratnji veslača kreće se motorni čamac, koji nosi hranu i osvježenje. U slučaju da neki od veslača želi da skrati veslačku rutu - u svakom trenutku može preći u motorni čamac i tako stići do cilja.

RONJENJE

Instruktor ronjenja, uz vrhunsku ronilačku opremu za sve članove grupe, vodi grupu u obilazak potonulih brodova. Obzirom da se ne silazi u velike dubine - ranije iskustvo nije neophodno, instruktor nakon probnog zarona odobrava silazak do potonulog broda članovima grupe ponaosob.

SKIJANJE NA VODI

Za skijanje na vodi obezbjedili smo profesionalnu opremu i iskusnog instruktora, koji može održati osnovnu obuku za početnike, ili viši kurs za iskusne članove grupe. Lokacija za skijanje na vodi je izuzetno živopisna, a sigurnosna oprema i medicinska pratnja obezbjeđena.

KRSTARENJE

Krstarenje Skadarskim jezerom je predviđeno u turističkom brodu, uz hranu i osvježenje. Obilazak istorijskih i kulturnih lokaliteta u pratnji iskusnog vodiča. Degustacija lokalnih vina, a iskusni kuvari za goste pripremaju niz domaćih specijaliteta.